Retreat Goa

Drømmer du om at opleve Indien og fordybe dig i yoga? Uanset om det er første gang du besøger Indien, eller du kender Indiens mystik og kultur, så vil du på dette retreat blive holdt og guidet sikkert både i din yogapraksis og som besøgende i landet.


Vi bor og praktiserer på det skønne Devarya Wellness, som har mange års erfaringer med gæster fra Vesten. Devarya ligger skønt placeret på Morjiim stranden, så du får masser af lejlighed til at dyrke yoga, bade, få ayurvediske behandlinger og shoppe på de lokale markeder.


Natascha og Jacqueline er erfarne yogalærere og har begge rejst i Indien flere gange. De deler på dette retreat deres bedste erfaringer både på og udenfor yogamåtten med henblik på at booste din energi og livsglæde.
Energy Boost Retreat

Goa, Indien d. 3.-10. marts 2019


Yogaen på retreatet

Der vil være to praksis dagligt - morgen og aften og begge af 2-2,5 times varighed. Lad dig ikke skræmme af længden, da dette indebærer at der er mulighed for at vi kan fordybe os i teknik, refleksioner, myter, mantraer og mange andre aspekter af yogaen, som der sjældent er tid til på en almindelig klasse.

Hver morgen vil der være en guidet meditation.


Niveauet er for alle - uanset om du er ny til yoga eller har praktiseret gennem flere år. Med to undervisere vil der være masser af individuel guiding, der hjælper dig til at få det bedste ud af hver session. Der vil blive undervist hatha og vinyasa yoga i både blide; styrkende og afspændende former.


Mellem undervisningen har du tid til refleksion, mindfulness og leg. Alt dette hjælper dig til at lade din energi op, så du kan engagere dig fuldt ud i dit LIV både under og efter retretatet.


På ankomstdagen søndag er der velkomstritual og yogapraksis, og vi spiser middag sammen kl.20. Sidste praksis er lørdag aften. Det fulde program for retreatet sendes til alle deltagere i 1. februar.

YOGYATĀ

by Jacqueline Albers Thomasen

Stedet og maden

Devarya kan oversættes til "Guddommelig Antagelse", og det er netop den antagelse at alt er guddommeligt, der præger stedet og deres mad. Restauranten "The Chia Lounge", hvor vi spiser alle vores måltider, ligger foran stranden. Loungen serverer økologisk mad, der er både smagfulde og sunde, og altid med "super-food" ingredienser, der hjælper dig til at detoxe og balancere dit fordøjelsessystem.


Stedet hjælper dig til at se det skønne i Livet, og du kan nyde din væren ved én af deres to store swimmingpools, på sandstranden, eller når vi betragter solnedgangen over det Arabiske Hav. Devaryas omgivelser er smukke og rolige, så opmærksomheden beroliges, kroppen får energi og sjælen vågner op.Værelser

Værelserne på Devarya kaldes Chakra Rooms, og er nøje indrettet, så de understøtter forskellige chakraer i både indretning og farvevalg. Ordet Chakra kan oversættes som "energi-hjul". Filosofien er, at når vores shakraer er afbalancerede med det universielle energiflow, så harmoniseres alle aspekter af vores liv, og vi bliver i stand til at forbinde os til vores indre glæde.

De luksuriøse værelser ligger fordelt over 7000 m2 i Devaryas tropiske have og lige op ad Morjiim Strand. Du vil se elementer af Goas portugiske arv blandet med Rajastans royale æstetik.


Alle værelserne er luftige og med naturligt lys og god energi. De er smagfuldt indrettet med håndplukkede møbler der afspejler naturen, og samtidigt giver dig alt det smukke fra traditionelt indisk design kombineret med alle de moderne bekvemmeligheder. Alle værelserne har eget badeværelse, komfortable senge, rummelige skabe, ventilator, air condition - og næsten alle rum har en tilhørende balkon. Myggenet udleves hvis man ønsker det. Nogle af værelserne kommer med to enkeltsenge og andre med dobbeltseng (der oftest kan deles til enkeltsenge).


Du kan se detaljerede beskrivelser af de enkelte værelser, hvis du klikker på billederne nedenfor.


Chrakra Standard


Chakra Junior Cottage


Chakra Room

Retreat prisen inkluderer:


  • 7 nætter på Devarya Wellnes Center, og brug af deres faciliteter


  • To lækre og sunde måltider dagligt serveret som brunch buffet og aften buffet


  • Yoga morgen og aften inklusiv meditation, yoga nidra, mantras, mudras og selvfølgelig lækker savasana


  • Velkomst puja på ankomstdagen
Prisen inkluderer ikke: Fly til og fra Goa, transfer til og fra lufthavn, forsikringer eller eventuelle eskursioner.
Booking

Kontakt os her, hvis du ønsker at booke din/jeres plads eller at høre mere om retreatet.

Din plads er først sikret, når du har betalt det ikke refunderbare depositum på 2.500,- p.p. Restbeløbet skal betales senest d.31. januar 2019.Sådan kommer du til Devarya

Der afgår i vinterperioden ofte direkte charterfly fra København til Dabolim, Goas Internationale Lufthavn, og ellers er det muligt at finde billige ture med flere flyselskaber. Hvis du ønsker at kombinere din tur med at besøg andre steder i Indien, så er indenrigsfly meget billige og af høj kvalitet i Indien. Fra Lufthavnen er det lettest og køre de 50 km til Devarya med taxa. Prisen er ca. 160-190 d.kr. for en taxa med op til 3 personer. Vi kan eventuelt også arrangere en fælles bus, hvis I kommer samtidigt som en større gruppe.


Visumregler

Der kræves også visum for turistbesøg i Indien. Sørg for at søge dit visum i god tid. Du kan gøre det online eller ved fremmøde på den Indiske Ambassade i København. Se mere om regler her

Retreat priser

Priserne er pr.pers. i delt dobbeltværelse.


Chakra Standard: (1 tilbage)

6.900,- d.kr.


Chakra Junior Cottage:(Udsolgt)

7.600,- d.kr.


Chakra Room:(Udsolgt)

8.250,- d.kr.


Der kan være mulighed for at booke en Chakra Cottage. Prisen på denne er 8.600,- d.kr.

Om underviserne:


Natascha Hardt

Natascha er en erfaren yogalærer og uddannet designer. Natascha tog sin første yogalæreruddannelse i 2009 og har over 800 timers certificering i rygsækken. Hun har arbejdet professionelt som yogalærer siden 2009 og underviser i bl.a Hot Yoga, Hatha, Vinyasa, Restorativ yoga og Yin yoga samt underviser på Senses’ 100 timers,-yogalæreruddannelse.

 

Med sine mange års undervisningserfaring er det blevet Nataschas passion at videregive yogateknikker præcist og sikkert og gennem undervisningen, hvilket kommer til udtryk i hendes strukturerede, varierede, klare og detaljerige instruktioner i undervisningen.


Kontakt: natascha.hardt@gmail.com

 


Jacqueline Albers Thomasen

har en bred baggrund baseret på universitetsstudier, yogalæreruddannelser, workshops og online uddannelser. Hun har en kandiatgrad i psykologi og er 500 RYT i Rasa Yoga og Anusara Yoga. Jacquelines undervisning bærer præg af hendes kærlighed til Livet, mantraer, mudras, filosofi, myter og ikke mindst en styrkende og legende asanapraksis.


Hun er en erfaren underviser, ikke bare som yogalærer, men også fra retreats, yogalæreruddannelser og undervisning indenfor personlig udvikling i både offentlige og private virksomheder. Hun er også en erfaren coach og mentor. Læs mere om Jacqueline her


Kontakt: jacqueline@yogyata.dk
Susan Søgaard

Susan elsker at undervise yoga, og at dele ud af alle de godter yogaen byder på. Hun underviser primært Yin yoga, Urban Zen  og Kundalini yoga og bliver virkelig glad når hun kan inspirere, især andre kvinder til at leve et stærkt og sundt liv.


Susan har gennemgået mere end 1200 timers Teacher Trainings heraf ca. 800 som Yogalærer. Udover at undervise i yoga ejer og driver hun yoga studierne Senses.

Yogyatā v. Jacqueline Albers Thomasen

Colbjørnsensgade 34. 3.tv.

1652 København V

Denmark

Tel: +45 51927870

E-mail: jacqueline@yogyata.dk